Referenties

Habibie

Spielberg x Jazz

Habibie liet zich op de stamboekkeuring van het KWPN te Nistelrode geweldig zien. Met 90 punten voor de draf en 85 voor zowel de galop als houding kwam Habibie uit op 85 punten voor het bewegen, naast 80 voor het exterieur. Inspecteur Toine Hoefs: “Habibie is een jeugdige merrie die goed in het rechthoeksmodel staat en opwaarts gebouwd is. Ze draaft met een excellente techniek, veel buiging in de gewrichten en een krachtig achterbeengebuik. Ook in galop laat ze een goede techniek en houding zien. Daarnaast stapt ze zuiver.” Haar kwaliteiten liet ze ook onder het zadel goed zien. Ze behaalde een IBOP-score van maarliefst 81,5 punten! Op de Nationale Merrie Keuring in Ermelo 2016 werd ze reserve-kampioen bij de 4- t/m 7-jarige keur- en elitemerrie’s! Verkocht in de Excellent Dressage Sales in april 2017.

Enrico

Zhivago x Gribaldi

Als vierjarige verkocht in de Equine Elite veiling aan de VMF Stables in Ellemeet.

Haddoway

Hotline x Acapulco

Een prachtige hannoveraanse merrie met een uitstraling waar je van droomt. Ze heeft een ontzettend fijn bewegingsmechanisme en gaat altijd met veel schwung door de baan. Ze is succesvol gestart in jonge paarden rubrieken, heeft deelgenomen aan de finale van de Subli-cup 5-jarigen en is Prix St. George geklasseerd. Ook voor de fokkerij is Haddoway interessant. Ze heeft maar liefst 3 generaties ‘Staatsprämienstutes’ achter zich. In 2012 is Haddoway voor het eerst ingezet in de fokkerij door middel van embryotransplantatie. In 2013 is het merrieveulen Ivory(v. Charmeur) geboren. In 2014 is het hengstveulen Jive(v. Charmeur) geboren, welke als hengst aangewezen is voor het KWPN verrichtingsonderzoek. Haddoway is in maart 2015 verkocht

First Class

Florencio x Regazzoni

First Class is een merrie met een geweldig front en zeer goede beweging. Ze heeft eerst een veulen gehad en is daardoor wat later zadelmak gemaakt. We kochten haar als 6-jarige, nog vrij groen voor haar leeftijd. Na een aantal mooie klasseringen in het Z1 en Z2, met scores boven de 70%, is ze in juni 2017 verkocht naar Duitsland.